"a touch of mint"

De styliste

EVEN VOORSTELLEN...

Allereerst welkom! Gezellig dat je een kijkje komt nemen op onze website. 

Ik ben Daphne Boone-Louws, de creatieve kracht achter Mint. verkoopstyling. Mijn bedrijf bestaat sinds 2017 en sindsdien heb ik vele leuke, uitdagende en inspirerende opdrachten voor particulieren en de zakelijke markt mogen ontwerpen en uitvoeren. 

Voor complete interieuradviezen van woningen, het uitvoeren van verkoopstylingen tot aan groenprojecten voor bedrijven of complete kantoorinrichtingen, zoek ik altijd naar een uniek interieur passend bij de opdrachtgever.

Ik heb een grote passie voor alles wat met interieur te maken heeft! Mijn inspiratie haal ik vooral van beurzen, woonbladen, internet en leuke woonwinkels. Ik blijf graag op de hoogte van de laatste trends en voor de klanten die graag uit hun comfortzone stappen, heb ik altijd creatieve out-of-the box ideeën. In ieder interieur sfeer creëren en het combineren van kleuren, stylen en het uitzoeken van de bijbehorende woonaccessoires geeft mij veel energie! 

Naast mijn werk als interieurstyliste ben ik ook moeder van 3 meiden. Dit geeft mij veel ervaring en inspirerende ideeën voor mijn werk bij klanten met kinderen. Het meedenken voor een praktisch interieur, maar vooral het stylen van een sfeervolle ruimte geschikt voor het hele gezin vind ik ontzettend leuk om te doen!

De naam Mint staat voor een frisse restyling van uw woning of bedrijf.

Hopelijk tot snel!

stijlvolle groet,

Daphne