"a touch of mint"

Ervaringen

****

Mijn huis stond al enige tijd geleden te koop. Als gezin hebben we hierin gewoond vanaf 1988.

Voor mij een moeilijke, maar wel duidelijke beslissing. Alleen in een huis dat bestemd is om bewoond te worden door een groot gezin, is niet goed. Maar doordat ik er zo lang in heb gewoond, keek ik niet meer kritisch naar de inrichting. Mijn kinderen attendeerden mij hierop en via mijn zoon kwam ik in contact met Daphne. 

We spraken af en zij nam het heft in handen, hetgeen ik heel prettig vond. In een dag hebben we alle kamers opnieuw ingericht, dus schuiven, vervangen en aanpassen. Met bestaande dingen een geheel nieuwe creatie maken. Daarnaast met nieuwe dingen het oude aanvullen.

Dit werd een zeer vernieuwende dag. Daphne houdt van doorwerken, ze is heel precies en niet bang om haar mouwen flink uit te steken. Al met al, een bijdetijdse look. Het resultaat is, samen met de foto's die daarna gemaakt zijn en een prachtige website van het geheel, die mijn zoon heeft gemaakt, dat het huis in enkele weken is verkocht.

Daphne, hartelijk dank voor al jouw werkzaamheden en het goede contact. Veel succes met dit werk, dat goed bij jou past.

****

Na jaren plezier te hebben gehad van ons interieur, waren toe aan een compleet nieuwe inrichting. We wisten niet goed waar we precies naar op zoek waren. Ons grote geluk was dat we Daphne nog niet zo lang geleden hebben leren kennen. We wonen niet in de buurt, maar dat was voor Daphne geen enkel probleem.

Door foto's van onze woonkamer op te sturen, kreeg Daphne een goed beeld van ons huis en is direct aan de slag gegaan met het maken van 2 moodboards die perfect pasten bij onze wensen. Na een periode van telefonisch contact en contact per app of mail is Daphne tot een compleet stylings- en adviesrapport gekomen waar mijn man en ik erg enthousiast van zijn geworden. Nu kunnen we met veel plezier aan de slag met de adviezen en ideeën van Daphne.

Het stylingadvies betreft kleuradvies, advies m.b.t. meubels en accessoires, raam- en radiatorbekleding en advies over de indeling van de woon- en eetkamer.

Daphne, bedankt voor je enthousiaste inzet. Je hebt echt de kennis en kunde voor styling. Zoals je al wist zijn we je enorm dankbaar!

Mark en Reanne Thielemans uit Limburg

 

****

In november 2017 kochten we ons allereerste huis! Na maandenlang verbouwen, schilderen, meubelboulevards bezoeken en oriënteren konden we erin. We houden allebei van basic en toch nét een beetje anders dan de rest en hier hadden we ook meubels op uitgezocht, We waren blij met de aankopen die we hadden gedaan, maar we misten gezelligheid en kleur in de woonkamer. We vonden het lastig om te bedenken wat nou juist in ons huis en met de meubels die we al hadden mooi zou zijn.

We namen contact op met Daphne en korte tijd later kwam ze bij ons langs. Vooraf vroeg ze ons om plaatjes door te sturen van stijlen die ons aanspreken. Tijdens het bezoek bespraken we wat we graag anders zouden zien en een aantal weken kregen we twee verschillende moodboards toegestuurd. Heel leuk om te zien dat dit echt helemaal afgestemd was op onze smaak, maar wel met onderdelen waar we zelf nooit op waren gekomen óf wat we nooit hadden gedurfd. Nadat we onze voorkeur voor één van beide moodboards uitspraken kregen we een volledig uitgewerkt advies toegestuurd met verwijzingen naar (web)winkels waar de producten al dan niet met korting gekocht konden worden. Stap voor stap passen we de adviezen van Daphne toe en wordt ons huis steeds gezelliger en meer naar onze zin!

Daphne denkt mee op ieder vlak en heeft eigentijdse en originele ideeën over de inrichting. Ze neemt echt de tijd om haar advies volledig af te stemmen op de vraag die gesteld wordt. Ook als iets niet helemaal in de smaak valt wordt er gezocht naar een leuk alternatief. Wij zijn heel blij met haar ideeën en adviezen én met onze gezellige woonkamer!

Sander & Dorien 

 

****

Ons huis stond al enige tijd te koop, er waren regelmatig kijkers, maar nog steeds geen koper. We wilden echt graag ons huis verkopen, zodat we daarna ons droomhuis kunnen gaan bouwen. We hebben toen besloten om Daphne te vragen voor de verkoopstyling. Ze had namelijk kort geleden de crècheruimte in de bijgebouwen van de kerk geschilderd en ingericht: werkelijk waar een plaatje!

Daphne heeft kijk op hedendaagse woninginrichting en wist met minimale aanpassingen in ons huis en accessoires in rustige kleuren, de ruimtes van het huis goed tot hun recht te laten komen.

Het resultaat spreekt voor zich: ons huis is verkocht aan de eerste geïnteresseerden die kwamen bezichtigen na de verkoopstyling!

Christie en Richard Steenbakker

****

Wat te doen met een mooi L-Chalet in de verkoop... Laten stylen... Mint Verkoopstyling, Daphne, heeft dit volledig naar tevredenheid en met een kritische blik op styling voor ons verzorgd!

Het chalet is binnen 3,5 maand verkocht! Wij zijn superblij en vertellen zeker voort dat Mint Verkoopstyling de juiste keuze is!!

Fam. Westerbeke, eigenaar Chaletpark Olmenduin Serooskerke

 

****

Ik had het idee om de winkel nog gezelliger te maken met warme kleuren en iets anders in te richten.

Van Daphne heb ik een mooi en goed kleur- en productadvies gehad en van daaruit ook een mooi moodboard, waar ik zeker wat mee kan doen. Zij heeft een stappenplan gemaakt, hoe we het verder gingen aanpakken. We zijn allebei aan de slag gegaan, 2 kasten geschilderd in een hele warme kleur groen. Zo komen de winter- en kerstartikelen mooi tot z'n recht. Ook die kleur weer laten terugkomen op een andere plek in de winkel. De ene kast is ingericht door Daphne, de andere heb ik zelf gedaan. Ook heeft ze een verloren hoekje gezellig ingericht. En de etalage ziet er ook weer mooi uit. Het ziet er anders uit, maar wel gezelliger wat ook de bedoeling was.

Daphne, nogmaals heel hartelijk bedankt!!! Ik ben er heel blij mee!

Sandra Traas, eigenaresse woonwinkel Home & More Kapelle