"a touch of mint"

Interieuradvies

Heerlijk thuiskomen!

Thuiskomen in een sfeervol huis. Heerlijk een boek lezen in een gezellige hoek of urenlang natafelen aan een stoere tafel in de eetkeuken! Dit alles wordt gecreëerd met een "touch of mint".

WIj komen graag bij u langs en bespreken dan uw wensen, het budget en kijken samen naar de mogelijkheden voor de ruimte. Of het gaat om een nieuwe kleur op de muur, de aanschaf van nieuwe meubels of liever het complete stylen met woonaccessoires, wij helpen u graag met creatieve en betaalbare ideeën.   

Door het maken van een moodboard krijgt u visualisatie van kleuren, meubels, stoffen etc… Daarnaast zoeken wij graag met u de meubels en bijpassende accessoires uit.

Liever helemaal uit handen geven? Geen probleem! Na opdracht steken wij graag de handen uit de mouwen voor u en creëren voor u een frisse en sfeervolle ruimte.

Wij komen graag bij u langs om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Op basis van *€55,- per uur incl. BTW.

 

Voorwaarden
Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW. Bij het niet doorgaan van de opdracht, reken ik éénmalig €35,- onkostenvergoeding.
Buiten een straal van 20 km. vanaf Heinkenszand rekent Mint Verkoopstyling reiskosten à €0,29 per km. Bij gebruik van diensten van Mint Verkoopstyling zijn de algemene voorwaarden van toepassing.