"a touch of mint"

Verkoopstyling

EEN NIEUWE KIJK OP UW WONING...

Verkoopstyling is maatwerk en afhankelijk van de grootte en de staat van uw woning. Daarnaast wordt gekeken naar de accessoires die aanwezig zijn. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we graag de mogelijkheden voor een optimaal resultaat.

Mint Verkoopstyling hanteert een prijslijst gebaseerd op een vast uurtarief, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent.  Afhankelijk van uw wensen en budget maak ik daarna een offerte voor verkoopstyling gespecialiseerd op uw woning.

Intakegesprek:
Tijdens het intakegesprek, komt Mint Verkoopstyling bij u langs. We bespreken uw wensen en budget en kijken samen naar de mogelijkheden voor uw woning. Daarnaast leggen we u onze werkwijze uit, vertellen we wat we voor u kunnen betekenen en geven praktische tips over wat u zelf kunt doen. Dit duurt ongeveer 1 uur.

Besluit u gebruik te maken van Mint Verkoopstyling dan maak ik voor u een offerte. Deze zal ik u naar wens via de mail of per post toesturen.

Basis verkoopstyling:
Wilt u ook graag eruit springen op de huidige woningmarkt? Voor ieder budget hebben wij gepaste oplossingen.

Vanaf 1 dagdeel kan ik uw complete woning een restyling geven, gebaseerd op uw eigen accessoires en meubels. Tevens krijgt u een overzicht met tips tijdens open dagen of bij bezichtiging van een potentiële koper.

Vanaf *€220,- op basis van *€55- per uur incl.BTW.

Complete verkoopstyling inclusief gratis woningfotografie:
Wilt u het beste uit uw woning halen? Een complete nieuwe woningstyling op basis van de huidige trends? En uw woning professioneel op internet of andere media?

Ik kom dan graag uw woning restylen binnen 2 dagen en maak zoveel mogelijk gebruik van uw eigen accessoires en meubels. Daarnaast neem ik diverse kleinmeubelen en accessoires mee volgens de laatste trends! Er wordt met u vooraf een budget vastgesteld met een maximum van €500,-. Dan weet u precies waar u aan toe bent. Daarnaast blijft het accessoire pakket uw eigendom.

Tevens krijgt u een overzicht met praktische tips om te gebruiken tijdens open dagen of bij een bezichtiging van een potentiële koper.

Op basis van *€55,- per uur incl.BTW.

 

(prijs gebaseerd op eengezinswoning met 3 slaapkamers)

Voorwaarden
Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW. Bij het niet doorgaan van de opdracht, reken ik éénmalig €35,- onkostenvergoeding.
Buiten een straal van 20 km vanaf Heinkenszand rekent Mint Verkoopstyling reiskosten à €0,29 per km. Bij gebruik van diensten van Mint Verkoopstyling zijn de algemene voorwaarden van toepassing.